torsdag 31 maj 2012

Med datorn i högsta hugg ska jag nu gör vad jag älskar mest av allt... nämnligen skriva några fina rader :)
Minns inte riktigt vad jag skrev om jordbruket förra gången så där kan jag iaf tillägga att allt är färdig sått, och allt har kommit upp ur marken så det ser bra ut!!! Sprutan kommer snart gå på högvarv!

Systeryster Emma var tog vägen förbi Canada när hon ändå var på g till USA för en snabbvisit som blev kortare än väntat då hennes flyg blev en dag försenat. Men förövrigt så gick det bra med besök på diverse hotell i både Estevan och Regina. Alla tyckte det var ett roligt besök från ytterligare en svensk i detta stora land. Lite fakta saskatchewan har en landmassa lite större än Sveriges, men enbart ungefär 1 miljon invånare.

Fotbollen har dragit igång och jisses vilken träningsvärk man kan få efter bara en träning :S Men det är det värt så bara till att hålla ut så kanske man ser bra ut till stranden 2020 men den som väntar på något gott, ja ni vet resten själv ;)

Crazzzy Canadian sayings, detta är namnet på min kommande storsäljare till korkade svenskar som ska till Canada. Då de försöker komma på ett nytt uttryck om dagen så försöker jag lära dem att uttala ett enda uttryck på svenska (man tager vad man haver) Kommer ta några månader till innan det sitter helt men vi kämpar på!!




Besöket i Regina gäckades av gäss, här är Darrell som försöker tämja en gås.

 Blev befodrad i Regina till högsta hertigen von Acres view :)!!

 Första traktorn med larvband?? Blev iaf stor uppståndelse över denna maskin då vi var på besök i Estevan.
Ytterligare lite bilder på vad regnet gjorde förra året.


Från ett Canada som säger God Natt :)!!

1 kommentar:

  1. Det är gött go i EIF just nu. Tyvärr "bara" 2-2 mot Vittskövle men vi blir farliga framöver. Djärf är hemkommen och kommer bli ett tillskott men Ebenstrand missar de två sista innan semestern för han ska till Sälen igen och hyra ut rullskidor.
    Veckans bästa var när Ingvar pussade ditt spelarleg och snyftade över den lilla bonnapågen :-)

    //Baronen

    SvaraRadera